Waterontharders

Dankzij een geavanceerde technologie bied Valeco waterbehandelingssystemen voor het hele gezin, overal in je leefomgeving.

Valinox Mini

Het Valinox filters assortiment maakt het mogelijk om onzuiverheden die in het water aanwezig zijn zoals roest, slib, zand, actief chloor, zware metalen en pesticiden vast te houden.

Valinox Midi

Dankzij de aanwezigheid van dit filter verlengt u de levensduur van uw installaties en voorkomt u dure reparatie- en vervangingsproblemen.

Valinox Maxi

De Valinox waterzuiveringsfilter maakt de productie van gezuiverd water van de hoogste kwaliteit mogelijk dankzij de state-of-the-art technologie.

VAL-pure

De filter, die geplaatst wordt op de koud waterleiding van uw keukenkraan, verwijdert bezinksel, roest, kleur, geur en chemische resten uit het leidingwater. Drink, kook, maak koffie en thee met gefilterd puur water !

Cosmo

De Cosmo huishoudelijke omgekeerde osmose-unit produceert direct uit uw kraan water van hoge kwaliteit. Naast het elimineren van overmatige hardheid, mineraliseert het uw water met evenwichtige hoeveelheden magnesium en calcium.

Trio-Rain

Onze regenwaterfilter elimineert het ongemak van regenwater in 3 stappen voor de volgende toepassingen: toiletten, wasmachine, tuin en poetswater.

Bio-Rain

De Bio-Rain waterbehandelingssysteem, geplaatst in uw regenput, zuivert 100% van het regenwater dat door uw installaties wordt gerecupereerd.

Compact Trio

Het Compact Trio systeem produceert water van de hoogste kwaliteit dat kan worden gebruikt om toiletten door te spoelen, de tuin te besproeien, voertuigen reinigen,...

ValPro RW500

De RW 500 omgekeerde osmose-installatie met remineralisatie biedt water van de hoogste kwaliteit op basis van regenwater.

Whole House

Dit waterzuiveringssysteem (regenwater, bronwater of stadswater) met remineralisatie is ontworpen voor huishoudelijk of multiresidentieel gebruik.